Turqoise-rooms-to-let

Ενοικιάσεις

Στούντιο

Fisherman House

Χωριό Κλήμα

Ψαροχώρι της Μήλου

Turqoise-Klima-fishermans-h

Παραθαλάσσια

Σύρματα

Turqoise studios

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Παραδοσιακά Σύρματα στη Μήλο

Turquoise

Ενοικιάσεις δωματίων στο χωριό Κλήμα

Σύρματα Μήλος Κλήμα
Στα παραδοσιακά Τurquoise σύρματα στο Κλήμα της Μήλου – Ενοικιάσεις στούντιο Turquoise boathouse βρίσκεται στο χωριό Κλήμα με τα πολύχρωμα παραδοσιακά σπίτια των ψαράδων.

Στο Ψαροχώρι, η διαμονή στα ολοκαίνουργια στούντιο Turquoise Boat House θα σας χαρίσουν μια αξέχαστη εμπειρία. Αυτά τα μοναδικά διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου με τη θέα τη θάλασσα συνδυάζουν τη ρομαντική ατμόσφαιρα του χωριού και το καθιστούν ιδανική επιλογή για ζευγάρια.

Διατίθεται ιδιωτικός χώρος στάθμευσης, έξω από το κατάλυμα, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων. Δωμάτια εξοπλισμένα με όλες τις απαραίτητες παροχές, όπως WiFi, κουζίνα, κλιματισμό, ανεμιστήρα οροφής, πετσέτες μπάνιου, ανέσεις και μπαλκόνι
με εκπληκτική θέα στην θάλασσα.

Τα σύρματα στο Κλήμα
μια μαγική τοποθεσία στο νησί της Μήλου

Σύρματα Μήλος Κλήμα – Τα δωμάτια boathouse Turquoise βρίσκονται σε απόσταση περίπου 2,8χλμ. από το λιμάνι του Αδάμαντα. Μπορείτε να το προσεγγίσετε με αυτοκίνητο, ταξί και λεωφορείο.
Τα ενοικιαζόμενα σύρματα στο χωριό Κλήμα αποτελούν μια πραγματικά μαγική εμπειρία. Το Κλήμα είναι ένα από τα ομορφότερα και πιο ρομαντικά χωριά του νησιού. Στο παραδοσιακό Κλήμα μπορείτε να απολαύσετε την καθαρή αμμουδιά και να κολυμπήσετε στα γαλαζοπράσινα νερά.

Η Μήλος είναι διάσημη για τις παραλίες απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που διαθέτει, αυτό όμως που κλέβει την καρδιά του επισκέπτη είναι οι μοναδικοί παραθαλάσσιοι οικισμοί με χαρακτηριστικό γνώρισμα τα πολύχρωμα σπιτάκια, τα ονομαστά Σύρματα, τα οποία κάποτε χρησίμευαν ως χώρος φύλαξης για τις βάρκες των ψαράδων κατά τους χειμερινούς μήνες.

Στο Κλήμα της Μήλου βρίσκονται και τα δύο παραδοσιακά σύρματα TURQUOISΕ, πλήρως ανακαινισμένα το 2021, διακοσμημένα με μεράκι από φυσικά υλικά, με εξαιρετική θέα και ρομαντική ατμόσφαιρα, παρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις που θα κάνουν τις διακοπές σας αξέχαστες.

Σύρματα Μήλου
Κοιτάζοντας το απέραντο γαλάζιο

Το σύρμα Turquoise χωρίζεται σε δύο ορόφους (Turquoise I και Turquoise II) με καταπληκτική θέα στη θάλασσα.
Ένα ήσυχο μέρος για τις διακοπές σας χωρίς αυτοκίνητα, με ολοκαίνουργια δωμάτια όπου μπορείτε να
απολαύσετε τους ήχους των κυμάτων της θάλασσας.
Η φιλοξενία μας θα κάνει τις διακοπές σας αξέχαστες.

Boathouse Turquoise
Μαγικές διακοπές στη Μήλο

Turquoise Σύρματα Studios. Αυτά τα Σύρματα χρησιμοποιούνταν από τους ψαράδες, για να κρατούν τις βάρκες τους ασφαλείς το χειμώνα και τις ημέρες με αέρα.

Σήμερα, έχουμε μετατρέψει αυτά τα Σύρματα σε όμορφα παραδοσιακά στούντιο με κυκλαδίτικη έμπνευση, όπου οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν τις διακοπές τους δίπλα στη θάλασσα.

Κάντε κράτηση για ένα παραδοσιακό σύρμα
Μια εξαιρετική εμπειρία στο
το νησί της Αφροδίτης

Νοικιάστε ένα δωμάτιο στην Μήλο, νοικιάστε ένα σύρμα στο χωριό Κλήμα στο νησί της Μήλου. Σύρματα Μήλος Κλήμα Διαθέτουμε παραδοσιακά στούντιο δίπλα στη θάλασσα στην καλύτερη τιμή. Boathouse του ψαρά παραλία Κλήμα με ηλιοβασίλεμα στην παράλια. Παραδοσιακά παραθαλάσσια καταλύματα.

Boathouse Turquoise στούντιο με θέα τη θάλασσα

Klima Studios

Turquoise στούντιο
Χωριό Κλήμα

84800
Κυκλάδες Μήλος

Τηλέφωνο:
6940 227231

Email:
info@boat-house.gr

Klima Boathouse

Facebook

Instagram

Αριθμός άδειας 00001537308
Αριθμός γνωστοποίησης 1326784

preloader image